SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Majka: újra összeálltak Curtisszel

Az őszi turnén már Curtis is ott áll majd a színpadon Majka mellett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagy bejelentést tett Majka, aminek valószínűleg örülni fognak a rajongók. A rapper ugyanis közölte: másfél év után ismét együtt zenélnek Curtisszel, aki már az őszi turnén is színpadra áll Majka mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dolgok változnak.... Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!! Fontosnak érezzük azt is , hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad. Tsok mindenkinek! ♥️ Majka és Curtis

Ahogy arról a is beszámolt, szoros barátságuk tavaly augusztusban lazult meg, amikor Majka a szegedi koncerten bejelentette, Curtis drogproblémákkal küzd, ami miatt képtelen vele a továbbiakban együtt dolgozni.

címkék:
És ezeket olvastad már?