SHOWBIZ

Hatalmas botrányt okozott a Sztárban Sztár akciója

A zsûri nem várt reakciója alaposan kiverte a biztosítékot vasárnap este a nézőknél. Nem értik, mi történt...
  • Szerző: Buster

A Sztárban Sztár stúdiójában alig akadt olyan néző, aki ne sírta volna el magát Freddie produkciója alatt. Az énekes a Soul Asylum legendás dalát adta elő, amely közben eltűnt gyerekek fotói jelentek meg a klipben. Nos, a TV2 nem kevés energiát beleölve ugyanezt megcsinálta, miközben ment Freddie produkciója.

Az énekes mindent beleadott a dalba, ami 1991 óta szolgálja világszerte a csellengők ügyét, majd a produkció utáni néma csendben szerényen megköszönte, hogy ő lehetett az, aki belebújhatott Dave Pirner bőrébe. A hatás elementáris volt, éppen ezért egy emberként nézett össze mindenki, amikor Liptai Claudia belekezdett az értékelésbe.

"Tök jó volt... Nem tudok mit mondani. Ez az, amit egy szülő sem akar átélni. Ez egy szórakoztató műsor, én ezt nagyon soknak találom és ezt ki is merem mondani. Negyvenöt éves vagyok, voltam már a tévében, ezért kimondom:

iszonyatos túlzásnak találom, hogy egy ember produkciója alatt ezt csináljuk

- kezdte meg mondandóját könnyeit törölgetve Liptai, akitől Majka vette át a szót és rákontrázott zsűritársára.

A stúdióban ülő közönség azonban más véleményen volt, ahogy a képernyők előtt ülő nézők is. Õk azonnal kommentáradatban reagáltak és rengetegen nevezték érzéketlennek a zsűritagokat. Freddie láthatóan éppen úgy meglepődött a reakciókon, mint mindenki más és csendben hallgatta az okfejtést, majd a nézői szavazatok alapján magasan megnyerte a Sztárban Sztár aznapi fordulóját.

Hogy ő mit gondol a kialakult helyzetről, azt megtudhatod a %% napilap keddi számából, melyben reagál a TV2 is.

És ezeket olvastad már?