SHOWBIZ

Mi lesz így? Komoly sérülésekkel küzdenek az Exatlon versenyzői

A Bajnokok és a Kihívók között is akad olyan, aki sérüléssel küzd, ezért nem tudja csapatát úgy segíteni, ahogy szeretné.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary versenyében nem meglepő, ha egy-egy versenyző sérüléssel küzd. Szinte minden hétre jut egy kisebb baleset, ez pedig ezúttal sem volt másképp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csütörtöki végjátékon is csúnya sérüléseket szedtek össze a Bajnokok és a Kihívók.

Benedek Réka erőből fejelte le az egyik akadályt

Benedek Réka erőből fejelte le az egyik akadályt (Fotó: Exatlon Hungary / TV2)

Nem engedik pályára az orvosok

Szarka Ákossal lesújtó hírt közölt csütörtök este Palik László. A Bajnokot újabb vizsgálatoknak vetették alá, és kiderült, hogy a csípőjében gyulladás van, így még egy darabig biztosan nem léphet pályára.

„Jól érzem magam, éppen ezért meglepett a döntés. Életem során már sokszor előfordult, hogy csak orvosi utasításra álltam meg, de ez az élsport része...” – mondta csalódottan Ákos.

„Azt hittem, hogy ott maradok...”

Szendy Lilla a csütörtöki végjáték közben sérült meg. A futama elején fejest ugrott a pár centi mélységű vízbe, ráadásul közben egy kifeszített kötelet is lefejelt. Bár a futamot megcsinálta, a Bajnoknak olyan fájdalmai voltak, hogy percekig képtelen volt mozdulni a padon.

„A legelső medencében, a mindösszesen 40 centis vízbe fejessel ugrottam bele, és homlokkal levettem a legelső kötelet. Megszédültem a vízben, utána elvesztettem a fonalat, és vakon mentem a pályán. A futam után olyan fájdalmakat éreztem, hogy azt hittem, ott maradok a szurkolói padon. Iszonyatosan hasított a fejem, nagyon lüktetett a fülem, hányingerem volt és szédültem” – árulta el Lilla, akit azonnal megvizsgáltak az orvosok, és megállapították, hogy nem történt a Bajnoknak komolyabb baja.

Hatalmas púp nőtt a fején

Benedek Réka szintén a csütörtöki versenynapon sérült meg. Miután lefejelt a futama közben egy akadályt, hatalmas púp nőtt a fején. A Kihívó ezt próbálta lazán kezelni, sőt még a fiúk viccelődtek is vele, ám később hatalmas konfliktus alakult ki ebből.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?