SHOWBIZ

Elképesztő átalakulások a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában

Belestünk a TV2 tehetségkutatójának kulisszái mögé!
  • Szerző: Doris

Óriási átalakulásokat hozott a Sztárban Sztár leszek! negyedik élő show-ja. Volt olyan versenyző, aki órákat töltött a maszkmestereknél, és még saját családtagjai sem ismertek volna rá.

Fotó: TV2

A leglátványosabban talán Sebestyén Katját sikerült átváltoztatni, aki a színesbőrű amerikai rappert, Cee Lo Greent alakította és szinte teljesen eltűnt a maszk mögött. Nem volt persze könnyű dolga, hiszen már kora délutántól dolgoztak rajta a maszkmesterek, ezért is ivás és az evés is nehezére esett.

Feng Ya Ou először alakított nőt a műsor során, a világhírű díva, Cher bőrébe bújva lenyűgözte a mestereket és meg is nyerte a múlt heti adást.

Tasnádi Bence átváltozása is a profi szakemberek munkáját dicsérte, ő ő ugyanis a 2016 karácsonyán elhunyt, szívtipró énekest, George Michaelt testesítette meg.

Fotó: TV2

Békefi Viktória a múlt heti adásban volt a legdögösebb, Christina Aguileraként forrósított a fel a hangulatot. Ezen a héten viszont sokkal nagyobb átalakulás elé néz, hiszen most vasárnap Emilioként áll majd a színpadra.

Fotó: TV2

 

És ezeket olvastad már?