SHOWBIZ

Aggódhatnak a Kihívók, egyiküknek véget ér a verseny

Az Exatlon végjátékában ezúttal is a kékek maradtak alul, így a pénteki párbajban az egyik női versenyzőnek búcsúznia kell.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, a Bajnokoknak is sikerült elkapni a fonalat, ugyanis sorozatban diadalmaskodtak a Kihívókkal szemben a harmadik játékhéten. Többek között megnyerték a legfontosabb versenynapot, a végjátékot is, így pénteken ismét egy Kihívónak kell búcsúznia. A leggyengébb statisztikával rendelkező Cservenák Alexandra azonnal a kiesés szélére került, ám ennek ellenére nem keseredett el, bizonyítani szeretne, hogy van helye a kékek csapatában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

“Egy hete voltunk hasonló helyzetben, elég nehéz ezzel szembe nézni. De tudtuk, ezek a játékszabályok. Most én vagyok a leggyengébb egyelőre, nekem kell itt állni. De érzem a tüzet belül” - vélekedett a kialakult helyzetről Alexa, akinek párbaj ellenfeléről ismét a legjobb statisztikával rendelkező Dorci dönthet. A fiatal lányt a legutóbbi alkalommal nagyon megviselte a feladat, és úgy tűnik, ezúttal sem lesz könnyebb dolga.

A Kihívók már el is kezdtek találgatni, melyik lányt küldi párbajra Dorci, Krizsa Timi pedig már azzal a gondolattal is eljátszott, mi lenne, ha rá esne csapattársa választása.

„Nagyon megszerettem mindenkit, Petit is megsirattuk és azóta még közelebb kerültünk egymáshoz. Nagyon nem szeretném, ha közülünk esne ki valaki. Eljátszottam már a gondolattal, mi lenne, ha nekem kellene mennem... Akkor csak azt kérem, valami jó dolog várjon otthon” - árulta el lapunknak Timi. Az, hogy Dorci kit küld párbajra Alexa ellen, kiderül az Exatlon pénteki adásában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?