SHOWBIZ

Óriási meglepetésre készülnek A Dal 2021 győztesei, ezt ne hagyd ki!

Az év magyar slágerének előadója visszatért az Akusztik színpadára és hamisítatlan Kaukázus hangulattal szórakoztatja a Petőfi Rádió hallgatóságát április 11-én 22.00-től, és az M2 Petőfi TV nézőit április 12-én 22.10-től.
címkék:
  • Szerző: ripost

A Dal 2021 győztes együttese, a Kaukázus lép fel az Akusztik színpadán! A zenekar koncertjét április 11-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban, valamint április 12-én 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n hallhatják és láthatják a rajongók.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenei stílusokat mesterien ötvöző Kaukázus 2002-ben alakult, majd 2006-ban újraszerveződött, ekkor a Petőfi Rádió hozta meg az országos ismertséget a bandának. Az együttes a filozófiájának, a szövegvilágának és a koncertek minőségének köszönhetően szép számú rajongótáborra tett szert.

A Dal 2021 győztes együttese koncertet ad

A Dal 2021 győztes együttese koncertet ad
Fotó: Youtube/MTVA

Az izgalmas, fülbemászó dallamok és a kortalanság sokak kedvencévé tették a zenekart, amely a figyelemfelhívó, gondolatébresztő dalaival képes a generációkon átívelő kapcsolatteremtésre.

A Kaukázus jegyzi a Tartós béke, a Szalai Éva, a Teszkó, a Kalifornia és a Lilla című slágereket.

A sor az Egyetlen szó című szerzeménnyel bővült, amely a közönségszavazatok alapján A Dal győztes produkciója lett, így elnyerte a Petőfi Zenei Díj „Év Dala” elismerést. Emellett az énekes-frontembernek, Kardos-Horváth Jánosnak meghozta A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója, egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója” címeket is.

Az Akusztik koncerten több dalban közreműködött a Kaukázus vendégeként a ToSoDa Projekt. A két formáció igazán egyedi hangulatot varázsolt a színpadra.

„Megígérjük minden egyes nézőnek, aki A Dal 2021-ben ránk szavazott, hogy jó élményeket fogunk nekik adni, nagyon jó lemezt állítunk össze és jó videókat készítünk” – mondta el a zenekar frontembere, Kardos-Horváth János.

Az együttes már gőzerővel dolgozik az elhangzottakon, és addig is, amíg más módon nem találkozhatnak a közönséggel, a közmédia csatornáin örömzenélnek és gondoskodnak a kikapcsolódásról.

Akusztik – Kaukázus április 11-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és április 12-én 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?