SZTÁRDZSÚSZ

Schobert Norbi reméli, erre változik majd a sikercége neve

Schobert Norbi megnyugodhat, hiszen az, amit az utóbbi évtizedekben felépített, biztos kezekben lesz azután is, hogy ő már nem viszi tovább.
  • Szerző: Buster

Schobert Norbi 2004-ben alapította meg cégét Norbi Update néven, ami mára milliárdos vállalkozássá és az egészséges táplálkozás és életforma területén megkerülhetetlen branddé nőtte ki magát. A fitneszguru még nem tervezi, hogy átadja a stafétát, de már tudja, hogy gyermekei tovább viszik majd örökségét, ha eljön az ideje a visszavonulásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schobert Noprbi és Schobert Norbi Jr.

Schobert Norbi fia veheti majd át a cég irányítását Fotó: Ripost / Szabolcs László

„A három gyermekem közül Norbika az, aki élénken érdeklődik a cégbirodalom iránt. Rengeteg energiát tesz a sportba és mindent megtesz annak érdekében, hogy az érettségi után majd felvegyék az orvosi egyetemre. Minden esély megvan rá, hogy tíz év múlva dr. Norbi Update legyen a cég neve”- kezdte lapunknak a büszke apa, aki Larának és Zalánnak is komoly szerepet szán birodalma jövőjében.

Fotó: Ripost / Szabolcs László

„Ha harminc év múlva lenézek a mennyországból, szerintem azt fogom látni, hogy egy orvos áll a cég élén, akit támogat egy remek pénzügyi igazgató, akit történetesen Schobert Zalánnak hívnak és mellettük ott áll egy gyönyörű énekesnő-influenszer, aki a marketingért felel. Ő pedig nem más, mint Lara. Ők hárman lehetnek annak zálogai, hogy az Update meghódítsa az egész világot”- ábrándozott Norbi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?