LOVE

Újra rátalált a szerelem a magyar műsorvezetőre, először beszélt párjáról

A 49 éves tévés végre újra boldog és már össze is költözött párjával.
  • Szerző: Ripost

Gaál Noémi időjós már össze is költözött azzal a titokzatos férfival, akivel hónapokkal ezelőtt hozta össze a sors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A magyar műsorvezető a Best magazinnak árulta el, hogy az elmúlt év óriási fordulópontot jelentett az életében. „A tavalyi évem már bizakodással kezdődött, és megérkezett egy új szerelem is. Persze óriási szerencse kellett ahhoz, hogy összesodorjon az élet Tamással... Egyik napról a másikra mozdított ki abból az állapotból, amibe a szakítás után kerültem.”

A tévés elárulta megismerkedésük részleteit is. „Évekkel ezelőtt, amikor még a TV2-nél dolgoztam, Tamás megkeresett egy munkaajánlattal, de abból nem lett semmi. Sokáig nem is láttuk egymást, majd április elején véletlenül összefutottunk. Nem ismertem meg, ő viszont igen. Igencsak meglepődtem, amikor nem sokkal később az autóm szélvédőjén egy csokor fehér tulipán várt” – mondta Gaál, hozzátéve, hogy akkor csak pár szót váltottak. Nem sokkal később újra találkoztak, akkor kiderült, hogy sokszor összefutottak már, egy helyre járnak szórakozni is.

A műsorvezető és párja már bemutatkozott egymás családjának is és már össze is költöztek. Gaál szerint kapcsolatuk érett, és mindent meg tudnak beszélni. „A korábbi életünkből hozott tapasztalatok megmaradnak, és a személyiségünk sem nagyon változik már, de megpróbáljuk nem elkövetni ugyanazokat a hibákat... [Tamás] mellett tanultam meg, mit jelent a múló, jelentéktelen dolgok elengedése.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?