LOVE

Óriási hírt jelentett be Zsidró Tamás, de mit szól ehhez Dobó Kata?

A mesterfodrász a #Bochkor vasárnapi adásában tett meglepő kijelentést.
  • Szerző: BDF

Az ATV-n futó #Bochkor vasárnapi adásában Zsidró Tamás arról mesélt, hogy ha egyszer újra lesz esküvője, kiket hív meg a lagzira a magyar sztárvilágból.

„Akik közel állnak hozzánk. De kit vennék el? Katát?” – tette fel a költői kérdést Zsidró Tamás, aki egyébként közel két éve alkot egy párt Dobó Katával.

Ha ismert színésznőt veszel el, neki is van egy bizonyos társasága, akiket meg kell hívni. Aki biztos, ő Liptai Claudia, mert ő is meghívott minket

– mondta el a mesterfodrász, aki a kamerák előtt azt is elárulta, első esküvője miatt alaposan megcsappant a pénztárcája.

 „Nagyon sokba került. Másnap, amikor az összes számla bejött, volt egy elszámolás. Utána negyven fokos lázam lett. Ez tényleg igaz. Konkrétan megláttam a végösszeget és egy heveny infarktust kaptam. Rejtett csapdák vannak az esküvőkben. A kinti bárból jött egy számla, amitől tényleg letérdeltem. Szóval összejött egy messziről jól látható összeg” – emlékezett vissza a mesterfodrász, aki ennek ellenére a kérdésre, miszerint újra oltár elé állna, rövid és tömör választ adott:

Igen!

A reakciójából ítélve azonban alighanem többet nem rendezne nagyszabású esküvőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?