LOVE

Óriási bejelentést tett Ördög Nóra: régi álma vált valóra

A műsorvezető és férje megvalósították azt a projektet, amin már nagyon régóta dolgoztak.
  • Szerző: ripost

Fontos mérföldkőhöz érkezett Ördög Nóra élete. A műsorvezető a hétvégén végre megnyithatta a balatoni kisboltját, amit már olyan régóta tervezgetett.

Nóra és férje, Nánási Pál hosszú hónapok után a munkafolyamatok végére értek, és szombaton már kereskedőként kezdhettek el dolgozni Balatonakarattyán.

Fotó: Sulyok László

 

„A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti – a csapolt sör meg hideg, ahogy kell” – írta a fotóhoz Nóra.

A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk!!!🤩🤩 Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő🙈😅❤🙏 Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti - a csapolt sör meg hideg, ahogy kell😉☝️- szóval gyertek✌ A @makbistro Pop Up is nyitva van, @janosmizsei nyomatja a metált a foodtruckban és közben isssssteni kajákat készít!!!❤ Bakatonakarattyán a Strand utca és a Sirály utca kereszteződésében megtaláltok minket! #nekemabalaton #makpopup #megnyitottunk @nanasiekhivatalos

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?