LOVE

Nézettségi rekord! Jolly Sandro új dalával Suzynak üzent!

Az énekes Valentin-napra írta Suzynak az érzelmes szerelmi vallomást, amit már több, mint százezren láttak a Youtube-on!
címkék:
  • Szerző: Ripost

 Jolly Sandro új slágerét 1 nap alatt több, mint százezren látták. Beloptad magadat a szívembe című slágert Jolly feleségének, Suzynak írta Valentin-napra. 

Ez az év szerelmes dala! Szerettem volna olyan dalt írni, ami tényleg a szerelemről szól!

 

Jolly 12 éve van együtt Suzyval. Az új dallal szeretné megköszönni feleségének, hogy akkor is kitartott mellette, amikor nem ment olyan jól a szekér. 

"Nagyon sokan elválnak a mai világban! Sokan a külsőségeknek élnek és nagyon sok nő érdekből választ magának partnert, az alapján, hogy az illetőnek mennyi pénze van. Minket soha nem az érdekek vezéreltek. Amikor a Suzy-val megismerkedtem, akkor nem álltam úgy anyagilag, hogy neki mindent meg tudjak adni. Akkor nem is voltam még annyira ismert. Ha ezt néztük volna, akkor nem hiszem, hogy velem maradt volna. Két évvel később már jöttek a sikerek! Együtt nagyon sok mindent megvalósítottunk!" - mondta el Jolly, aki fontosnak tartja, hogy minden napra becsempésszen egy kis romantikát felesége életébe. 

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?