LOVE

Nehéz döntést hozott Radics Gigi: szakított barátjával

Nem élte túl a távolságot a kapcsolatuk. Mint ahogy az énekesnő fogalmazott: a telefonjába volt szerelmes.
  • Szerző: Ripost

Jóllehet még nincs egy éve, hogy Radics Gigi és Kai Strachan megosztotta a nyilvánossággal a megismerkedésük romantikus történetét, az énekesnő a Storynak elárulta: néhány héttel ezelőtt véget vetettek a kapcsolatuknak. Az énekesnő 2018 őszén jelentette be, hogy nem sokkal a szakítása után újra rátalált a szerelem, ám akármennyire is úgy tűnt, hogy Gigit és Kait a sors is egymásnak teremtette, a kapcsolatuk nem élte túl a köztük húzódó kilométereket.

„Nem volt olyan pontja ennek a kapcsolatnak, amikor úgy igazán megromlott volna” – kezdi Gigi, aki az idei Forma-1 Magyar Nagydíj közvetítésének köszönhetően megközelítőleg 500 millió ember előtt énekelte a Himnuszt. Az ilyen pillanatokból kevés volt, amit meg tudott osztani a párjával.

„Mondanom se kell, milyen nehéz egy távkapcsolat, főleg egy ilyen óriási, Budapest–Los Angeles szintű távolság esetén. Ráadásul hiába mentem ki hozzá, akkor sem tudtunk eleget együtt lenni. Ő ott éli a mindennapjait, ezer dologgal foglalkozik egyszerre, és előfordult, hogy nem maradt rám ideje.”

Mivel Gigi is elfoglalt, ezt megértette, és egyszerűen eljött a pont, ahonnan dönteniük kellett arról, hogyan tovább.

„Sokkal jobb lesz mindkettőnknek, ha nem kötjük egymást egy olyan kapcsolathoz, ami kihűlt a távolság miatt.

Egy évig voltunk »együtt«. Ha úgy vesszük, igazából a telefonomba voltam szerelmes abban az időszakban, hiszen azon keresztül próbáltuk tartani a kapcsolatot.

Ez így lélektelen volt, nem tudtuk egymást élőben érezni, megérinteni.”

A magánéletéről és a szakítás részleteiről Radics Gigi a Story magazinnak mesélt.

És ezeket olvastad már?