LOVE

Még az apja is szégyelli: Diana fiatal unokahúga 32 évvel idősebb milliárdoshoz ment férjhez

Oltár elé állt Lady Kitty Spencer és 62 éves szerelme, de az esküvővel sokan nincsenek kibékülve.
  • Szerző: The_M

Olaszország egyik legfestőibb birtokán, a Frascatiban lévő Aldobrandini villában mondta ki a boldogító igent Lady Kitty Spencer és Michael Lewis. A lagzi azonban az ara apjának nem hozott boldogságot, Charles Spencer gróf ugyanis szégyelli, hogy a 30 éves lánya egy 62 éves milliárdoshoz ment feleségül. Diana öccse a kezdetektől kezdve ellenzi legnagyobb gyermeke románcát, hiszen Lewis még nála is idősebb 5 évvel, a három felnőtt gyereke pedig egykorú Kitty-vel.

Az örömapa azonban egyedül maradt az ellenérzéseivel, Kitty édesanyja, valamint a testvérei és a legjobb barátai – köztük Pixie Lott énekesnő – mind együtt ünnepeltek a párral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royalty Report (@royalty.report) által megosztott bejegyzés

Diana kedvenc unokahúga valamikor 2018-ban melegedett össze a divatipari milliárdossal, és hiába jelentek meg róluk rosszalló cikkek, és támadták őket, a szerelmük kiállta az idő próbáját. Kitty unokabátyjai, Vilmos és Harry is hanyagolják a társaságát, mert a celebeskedéssel rossz fényt vetne a királyi családra. Bár amióta Meghan képbe került, ártani már nem tudna semmilyen hírnévnek azon az oldalon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?