LOVE

Lola nagymamájára emlékezik anyák napján

Az énekesnő Anyák napján nem az édesanyjára, hanem a közelmúltban elveszített nagymamájára gondol. A legnagyobb közösségi oldalon emlékszik meg az imádott nagymamáról.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Lola kicsi lány volt, amikor szülei elváltak, a csonka család az apai nagyszülőkhöz költözött. Az énekesnő életében az anya szerepét a nagymamája töltötte be.

Lola egyszer elmesélte, hogy szerinte édesanyja nem volt akkoriban felkészülve a gyermeknevelésre, ezért alkoholproblémákkal is küzdött, így a válás után nem tartották szorosan a kapcsolatot, azóta is csak évente egyszer találkoznak.

Az énekesnőt és nővérét édesapjuk és nagyszüleik nevelték, de elárulta, ettől még nagyon boldog gyermekkora volt.

„A mi életünkben a nagymamánk volt az, aki az Édesanyát megtestesítette.”

Az igazi anya a nagymama volt, aki imádta a kislányt, de szigorúan nevelte. A fiatal énekesnő már elveszítette nagymamáját, akinek nagyon sok mindent köszönhet. Rajongói oldalán arra kéri az őt kedvelőket, hogy Anyák napján mindenki köszöntse fel édesanyját és nagymamáját, és addig biztosítsa őket szeretetéről, amíg teheti.

„Sajnos, több mint egy éve, hogy nincs köztünk, de nem telik el úgy egy nap sem, hogy ne gondolnék rá... Sőt! Õszintén bevallom Nektek, a mai napig néha elsírom magam, amikor eszembe jut, hogy már nincs velünk…

„Szerintem az Õ húslevese volt a legfinomabb a világon, és imádtam, hogy bármikor kértem, azonnal összedobott nekem egy csokis keksztekercset."

A nagyi aggódva nevelte a kislányt, a suliban a kicsengetés után felhívta telefonon, hogy merre jár, mikor ér haza? Későbbiekben is a nagymama mindig figyelte a fiatal énekesnőt a tévében: ,,Már megint lemaradtam Rólad a tv-ben, mert nem szóltál” – mondogatta.

A közelmúltban eltávozott nagymama nem örült annak, amikor Lola levágatta a haját. ,,Judit, növeszd már meg a hajad'' – mondta a telefonba.

Lola egy igazán szívszorító mondattal zárja bejegyzését:

„Drága Mami! Bárhol is vagy (és tudom, hogy vagy), boldog anyák napját Neked! Hiányzol!”

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?