LOVE

Középiskolából ballagott Rippel Feri szerelme

Nagy esemény történt Rippeléknél, elballagott a 19 éves szerelme, Nyitrai Dalma modell. A pár tavaly év végén ismerkedett meg, és azóta boldog párkapcsolatban élnek.
  • Szerző: Ripost

Nyitrai Dalma a sok munka és felkérés mellett magántanuló lett, de így is nagyon jó eredménnyel jutott el a ballagásig, így már az érettségire készülhet. A ballagásán szerelme, Rippel Feri is büszkén feszített a dabasi gimnáziumban. Dalma a nak elmondta:

„Nagyon örültem, hogy újra együtt lehettem az osztálytársaimmal. Magántanuló voltam, ezért egy éve nem találkoztam velük. Feri is ott volt végig mellettem, de mivel elég régóta vagyunk együtt így senki nem lepődött meg a jelenlétén és nem bennünket nézett mindenki.”

Nagy korkülönbség

Rippel figyelmét mindig is a jóval fiatalabb hölgyek keltették fel. Érdekes, a korkülönbség miatt eddig nem nagyon sikerültek a kapcsolatai. Úgy tűnik, ez a mostani kivétel! Dalma nem árulta el pontosan, de Rippel Feri nagyjából ugyannyi idős, mint a saját édesapja. A hazai sztárvilágban jellemző a nagykorkülönbség a párkapcsolatokban. A következőekben néhány példa:


A legtöbb piszkálódást talán a 39 év korkülönbséggel együtt élő Andy Vajna és Vajna Timi kapja, akik 2013-ban fogadtak örök hűséget.


Szandi fele annyi idős, mint férje Bogdán Csaba. Megismerkedésükkor Csaba 32, az énekesnő pedig 16 éves volt. Ritka példa, de a korkülönbség ellenére a mai napig nagy szerelemben és boldogságban nevelik gyerekeiket.


24 év korkülönbséggel a mai napig nagyon harmonikus házasságban él Zorán és Hegyi Barbara. Szerelmük nem hirtelen fellobbanás volt, hanem lassan szerettek egymásba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?