LOVE

Házasodik Michael Jackson 17 éves lánya

Focista szerelme megkérte Paris Jackson kezét, és a fiatalkorú lány igent is mondott a nagy kérdésre. Már csak az engedélyek hiányoznak!
  • Szerző: Ripost

Apja halála után Paris Jackson megjárta a földi pokol összes bugyrát. A kálváriája csúcspontja egy öngyilkossági kísérlet volt, amit követően már a családja se jósolt neki túl sok jót. Ám most úgy tűnik, hogy a lány visszatalált a boldogság sárgaköves útjára.

Eltalálta Ámor nyila

Michael Jackson lánya az év elején ismerkedett meg Chester Castellaw-val, és a nála néhány hónappal idősebb focista azonnal elcsavarta a fejét. A fiatalok azóta minden idejüket együtt töltik, és a jövőjüket is közösen képzelik el. Aminek legbiztosabb jele, hogy Paris bal gyűrűs ujján megjelent egy ékszer néhány napja, amit eddig nem hordott. A hírek szerint a gyűrűt Chettől kapta, méghozzá egy lánykérést követően. Vagyis azon vannak, hogy összeházasodjanak.

A család támogatja

A Jackson-klán tagjai kivételesen egyetértenek abban, hogy Parisszel nem is történhetett volna jobb dolog, mint ez a kapcsolat. Szóval támogatják mindenben az ifjú szerelmeseket. Az sem kizárt, hogy nem kell jövő áprilisig várniuk az esküvővel, hanem még idén oltár elé állhat a tizenhét éves lány, nagyanyja engedélyével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?