LOVE

Debreczeni Zita kisfia rengeteget nőtt: Gianni büszkén mesélt róla – Videó!

Gianni csütörtök reggel a TV2 Mokka című műsorának vendégeként beszélt a húsvéti szokásaikról és imádott kisfiukról, Gianfranco Mátéról.
  • Szerző: ripost

Gianni a Mokka csütörtöki adásában mesélt arról, hogyan készülődnek idén a húsvétra. Az idei ünnep lesz az első, amit kisfiukkal, Gianfranco Mátéval együtt töltenek. Az étteremtulajdonos azt is elárulta, hogy idén a felesége, Debreczeni Zita süti a húsvéti kalácsot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emellett tavaly augusztusban született kisfiukról is szót ejtett, aki már rengeteget nőtt.

Debreczeni Zita és Gianni imádják a kisfiukat

Debreczeni Zita és Gianni imádják a kisfiukat (Fotó: Ripost)

„Már tíz kiló! Már érezni lehet, ha felviszed a lépcsőn, hogy van tíz kiló a kezedben. Mosolyog, figyel, a legszebb dolog a világon, Isten ajándéka, hogy ő van nekünk! Azt üzenem mindenkinek, aki próbálkozik, hogy ne hagyja abba! Legyen küzdelmes az életünk, de a végén lehet, hogy eredményünk lesz, és ezután fantasztikus lesz minden egyes pillanatunk! Ma reggel is úgy mosolygott, megmelengette a szívemet!” – fogalmazott büszkén Gianni.

Sőt, az is kiderült, hogy a húsvéti locsolkodást idén lehet, hogy egészen rendhagyó módon oldja majd meg.

„Én mindig olasz halandzsákat mondtam locsoláskor vers helyett. Mindenki azt hitte, verset mondok, és el voltak ájulva. Hallottam, hogy itthon szokás pálinkával is locsolkodni. Ki fogom próbálni! De látom azt, hogy a feleségem egy napja nem most hajat, majd fog! Nem, csak viccelek” – fogalmazott humorosan Gianni, habár lehetséges, hogy az utolsó mondatát csak elterelő hadműveletnek szánta, és valóban kipróbálja idén, milyen fogadtatásra talál a pálinkával locsolkodás.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?