LOVE

Curtis új karrierbe kezdett: kabala lett

Curtis a napokban mondta le a koncertjeit, ezentúl a barátnője meccsei fogjuk látni. Komoly szerepet kapott, ugyanis jelenléte szerencsét hoz a kosarasnak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

 

Curtis kedden jelentette be, hogy határozatlan időre eltűnik a színpadról, ugyanis nagyon megterhelő volt számára az utóbbi időszak, ráadásul a magánéletében is rengeteg problémával kellett megküzdenie. Párja és gyermeke azonban mindenben támogatták, ezt pedig most viszonozza a népszerű rapper.

Curtis és a barátnője

Curtis és szerelme
Fotó: Instagram

Szombaton rendezték meg a BEAC Újbuda – Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabda mérkőzést, előbbinek pedig oszlopos tagja Széki Attila párja, Barnai Judit, aki a meccs egyik legjobbjának bizonyult – írja a Tények.

„Tudom mennyi munkád van ebben kicsi! Én vagyok melletted és tátott szájjal csodálom azt a kitartást és alázatot, amivel végigtolod a mindennapjaidat. Egy igazi példakép vagy! Mások meccset nem játszottak volna egy ilyen sérülés után ami neked volt. Erre te beleálltál! Erőn felül teljesítve, igazi sportemberként küzdöttél és ma varázsoltál a pályán! Eszméletlen büszke vagyok rád! Köszönöm ezt az élményt és hogy vagy nekem! Sérülés után visszatérve 18 pont – 19 lepattanó és győzelem!” – írta az Instagram-oldalára feltöltött képe mellé a fülig szerelmes Curtis.

 

View this post on Instagram

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Párja viszont úgy gondolja, hogy nem csupán a remek formájának köszönheti a sikerét.

„Nagyon szépen köszönöm. Innentől kint kell lenned minden meccsen, kabala lettél. Szeretlek!” – írta a fotóhoz Judit.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?