LOVE

Csodát tett a szakítás Szulák Andreával

A gyermekét egyedül nevelő énekesnő csak úgy sugárzik a boldogságtól, mióta kidobta egykori élettársát, akivel tíz évig alkottak egy párt. Egyik fellépésről a másikra rohan, és állítja: még soha nem érezte magát ennyire jól a bőrében.
  • Szerző: Doris

Szeptember végén még Szulák Andrea súlyos magánéleti válságától volt hangos a sajtó, akkor robbant ugyanis bombaként a hír, hogy az énekesnő szakított gyermeke apjával, akivel tíz évig alkottak egy párt. A taxisként dolgozó Gáborról azt beszélték, hogy több alkalommal is megcsalta az énekesnőt. Amellett, hogy a neten vadászott szexpartnerekre, egy kozmetikusra és egy személyi edzőre is szemet vetett.

Épp ezért nagyon sokan attól féltek, hogy a magára maradt Andrea képtelen lesz túltenni magát a szakításon, és évekbe telik, mire begyógyulnak a Gábor által okozott sebek.

Az újdonsült szingli énekesnő azonban szinte újjászületett szakítása után, jobban néz ki, mint valaha, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. Nyoma sincs a súlyos pánikrohamoknak, amik párkapcsolata alatt évekig gyötörték, egyik fellépésről rohan a másikra, és számos jótékonysági rendezvényen is felbukkan mint meglepetésvendég.

A Bors munkatársa is egy ilyen eseményen találkozott vele, ahol Andi mosolyogva mesélt arról, hogyan neveli nyolcéves lányát, Rozinát jótékonykodásra.

"Három-négyéves korában elkezdtük azt, hogy az ünnepek előtt összeszedtük azokat a játékait, amikkel nem játszik, és a Mikulásgyárnak adtuk. Most a sulijában is van gyűjtőakció, oda fog vinni játékokat. Szerintem ez elsősorban nem nevelés kérdése, hanem példamutatás. Ha a gyerek azt látja, hogy a szülője nem fordítja el a fejét, ha egy rászorulót lát, ő sem fogja."

- vallott a lapnak őszintén nézeteiről.

A magánéletét firtató kérdésekre pedig könnyedén csak ennyit felelt:

"Tök jó minden, jól vagyok. Hát nem látszik?"

És valóban, Andi csak úgy ragyog, mióta kiadta egykori kedvese útját. Még az sem zavarja, hogy Gábor egy másik színésznővel, Agócs Judittal szűrte össze a levet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?