LOVE

Bébibumm a sztárvilágban: 2019 a babák éve volt!

Míg a tavalyi év a rengeteg eltávozott híresség miatt hagyott nyomot sokak emlékezetében, addig idén gólyahírektől volt hangos a sztárvilág.
  • Szerző:

Németh Kristóf

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A népszerű színész tavaly év végén vette feleségül kedvesét, Zitát, akivel első közös gyermekük november 24-én, vasárnap 3310 grammal és 55 centivel jött a világra.

A kisfiú a Levente nevet kapta, Kristóf így kétszeres édesapává vált, hiszen előző házasságából már van egy fia, a 11 éves Lóci, akit nagy szeretetben és példaértékű egyetértésben nevelnek Kristóf volt feleségével.

#elsőséta #stokke #hirdetés

Tóth Gabi

Az év talán legjobban várt eseménye Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyermekének születése volt, ami december harmadikán be is következett.

#szerelem #hannaróza 🙏🏻 . . . A sajtóban történő felhasználás nem engedélyezett!

A szerelmesek sokáig nem voltak biztosak abban, hogy Gabinak lehet gyermeke, hiszen korábban súlyos nőgyógyászati problémával operálták. A szerelem azonban, ahogy mondani szokás, minden akadályt legyőz, Gabi és Gábor gyermeke pedig tavasszal megfogant. A kislány 3150 grammal és 54 centivel jött világra, a Hannaróza Mária nevet kapta, utóbbit Gábor elhunyt édesanyja után.

Cserháti Tamara

Augusztusban boldogan kürtölte világgá a 2012-es Miss World Hungary győztese, hogy megszületett a második gyermeke.

Ben elég hamar megunta a fotózást, úgyhogy kettesben folytattuk👩‍👧💛 #christmas #christmastree #almost5months #babygirl @matesphotographyhungary

Kisfia, Ben még nem volt kétéves, amikor húga, Ella is megérkezett a családba 2760 grammal és 51 centivel.

Kis Grófo

Az ország egyik kedvenc mulatós sztárja májusban kétszeres apukából háromszorossá vált. Fiai után ráadásul ezúttal kislánya született: a pici 2950 grammal és 51 centivel jött világra, és az édesanyja után a Tünde nevet kapta.

Áldott békés karácsonyt kívánunk mindenkinek! 🙏😀😘

A hétéves Lacika és az ötéves Armandó nagyon örültek a kishúguknak, akárcsak Grófo, aki május végén egy százhúsz fős bulival ünnepelte a csöppség keresztelőjét, ahova csak a legszűkebb családot és barátokat hívták meg.

Bódi Csabi

A népszerű énekes legkisebb babája igazi szerelemgyerek: Lilien Anna ugyanis Valentin-napon, február 14-én született meg, 3500 grammal és 54 centisen.

Szeretetteljes Karácsonyt kívánunk mindenkinek ♥️

Csabi és Gina eredetileg nem tervezték a családbővülést, a legfontosabb az volt számukra, hogy tisztességgel felneveljék a tizenhat éves Csabikát és a tízéves Rómeót, ám ennek ellenére óriási örömmel fogadták a kislány érkezését.

Ryan Reynolds

Októberben öttagúra bővült Ryan Reynolds és Blake Lively családja. A két és féléves Inez és a négy és féléves James után világra jött a házaspár harmadik gyermeke is. Reynoldsék olyannyira védik a magánéletüket, hogy a baba nevét azóta sem árulták el, csupán az derült ki, hogy kislányuk született.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?