LOVE

Volt férjével való kapcsolatáról vallott Ábel Anita

A műsorvezető két évvel ezelőtt döntött a válás mellett, ami annak ellenére nagyon nehéz időszak volt számára, hogy ő volt a kezdeményező fél.
  • Szerző: ripost

Két évvel a válása után kiegyensúlyozottá vált Ábel Anita és volt férje viszonya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető és Krisztián megszenvedték a szakítást: jóllehet, Anita döntött úgy, hogy külön folytassák az életüket, nehéz volt számára tizenhat év után elengedni a férfi kezét.

Fotó: Markovics Gábor

„Nem értek egyet azzal, hogy a válást kezdeményezőnek könnyebb. Hosszú, fájdalmas folyamat volt, amíg idáig eljutottam. A 2020-at tiszta lappal kezdtük, új alapokra helyezve az életünket, és ez már karácsonykor érzékelhető volt. Jó a viszonyom a volt férjemmel, és ami a legfontosabb volt, hogy Lucának végül is békét hoztunk a szívébe” – mondta el a Best magazinnak Anita, aki nem tagadta, hogy a jó viszony érdekében külön-külön és együtt is kérték szakember segítségét.

A válás után mindkettőjükre rátalált a szerelem, lányuk, Luca pedig mára elfogadta szüleik új párjait.

„Mi azt mondtuk a lányunknak, nem azt kérjük tőle, hogy szeresse az új párunkat, ezt senki nem várja el tőle. Csak ismerje meg, vegye észre benne a pozitívumokat,az értékeket. (...) Luca ezt megértette, mint ahogy azt is, hogy senki nem a másik helyére jött. (...) Azóta belerázódtunk az új helyzetbe, az új életünkbe, ezt karácsonykor láttam. Luca ugyanolyan lelkesedéssel választott ajándékot az édesapja kedvesének, mint az én páromnak” – árulta el a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?