LELKIZŐ

„Hogy lehettek ennyire pofátlanok?” – Teljesen kiborult Young G

Young G nehéz időszakon megy keresztül, és még a követői közül is többen belerúgnak. Teljesen kiakadt!
  • Szerző: rp

Young G egyre nehezebben viseli a világjárvány miatti korlátozásokat. Persze, jól tudja, hogy ezek a szabályok kisbabája, szerelme és a saját egészsége megóvása érdekében szükségesek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tegnap egy üvegen keresztül láttam a kislányomat. Elegem van, rendesen elegem van” – fakadt ki instagramos sztorijában Young G.

Young G kiborult

Young G kiborult (Fotó: Instagram)

„Tudom, hogy egyszer vége lesz ennek, de a tököm tele van ezzel a rendszerrel, és tudom, hogy ők is unják. Csóri Norinámmal vitatkozom, mert én meg be akarok menni, van papírom is, hogy bemehetek, odaszökök. De ne csináljak ilyet, mondja nekem. Norina mindentől fél, de persze, nyilván nem szabad ilyet csinálni, mert neki lesz rossz, vele fognak kiabálni, amit teljesen megértek” - magyarázta.

Az ismert rapper napok óta kisebb videókban számol be a történtekről követőinek, akik közül vannak, akik teljesen érzéketlenek, és csak az érdekli őket, hogy belerúgjanak a Bécibe.

„Látom, hogy van egy-két unszimpatizáns, akiknek nem tetszik a videó, hogy valójában búslakodás van. Elmentek ti is a büdös p*csába, oda mentek! Egy gyermek életéről van szó és a drága szerelmem testi épségéről. Hogy lehettek ennyire pofátlanok, szívtelenek? Itt látnám, szétcsavarnám! Nem érdekel, a családomról van szó! Ezt mind prevenció jelleggel csináltam, hogy másokkal ez ne forduljon elő. Soha nem kívánom neked, te kommentelő, hogy ilyen dolgot megélj” - magyarázta könnyeivel küszködve Béci.

Hétfőn született meg a második kislánya

Young G szerelme, Norina hétfőn délelőtt adott életet első közös kislányuknak, aki a Rebeka Nina nevet kapta. A pici koraszülött lett, így inkubátorba került, majd kezdődő tüdőgyulladása miatt a légzését is segíteni kellett az első napokban. Mostanra azonban már kivették az inkubátorból és magától lélegzik!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?