LELKIZŐ

Unokaöccsében született újra az egykori megasztáros elhunyt édesapja

Az énekesnő ma már hírolvasóként dolgozik, de a család ugyanúgy rendkívül fontos szerepet játszik az életében.
  • Szerző: Ripost

Pflum Orsi régi nagy álma volt, hogy hírolvasó lehessen. Az énekesnő, akit tizenkét éve a Megasztár második szériájában ismerhetett meg a nagyközönség, manapság már csak hobbiból énekel.

"A Megasztár után négy-öt évig aktívan énekeltem, utána viszont eltűntem a médiából, mert belefáradtam abba, hogy saját magamról generáljak híreket. Néhány éve elvégeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány Közszolgálati média szerkesztő szakirányú továbbképzését, akkor tetszett meg a műsorvezetés. Ennek ellenére a tehetségkutató révén még mindig sokan felismernek, ha nem is az arcom, főleg a nevem alapján.

Sőt, a két lánytestvéremet is sokszor összekeverik velem. A húgom a büntetés-végrehajtás területén dolgozik, és a mai napig van, hogy a hivatalos levelekben véletlenül az én nevemen szólítják meg.

Amikor pedig másfél éve megszületett a keresztfiam, a kórházban a testvérem nevének a helyére először véletlenül az enyémet írták" - árulta el Orsi a %%-nak.

A műsorvezető nem szívesen beszél a magánéletéről, de a %%-nak elárulta, hogy nyolc és fél éve él boldog kapcsolatban építészmérnök kedvesével, akivel kölcsönösen támogatják egymást.

A család is nagyon fontos számára, és bár édesapja elvesztése mélyen érintette, unokaöccse születésével kárpótolta a sors.

"A keresztfiam másfél éves, úgy szeretem őt, mintha a saját gyermekem lenne. Pont akkoriban született, amikor édesapám halálának volt az évfordulója.

Mindenki abban hisz, amiben akar, de én úgy érzem, mintha apukám egy része született volna újjá benne. Még a gyerekkori fotóik is kísérteties hasonlóságot mutatnak.

Orsi élete jelenleg úgy kerek, ahogy van, és az biztos, hogy a jövőben sem fog unatkozni, hiszen listája van azokról a dolgokról, amiket meg szeretne valósítani.

És ezeket olvastad már?