LELKIZŐ

Titokban házasodott Koko, újabb részletek derültek ki a sztár esküvőjéről

Az egykori profi bokszoló nagyon boldog új családjában, egyéves kisfiát is mindenhova magával viszi.
  • Szerző: Ripost

Esküvője után három nappal a 48 éves Kovács Koko István volt a Fitbalance fő helyszínének házigazdája, és sokan gratuláltak neki a színpad oldalában. Sugárzott a boldogságtól, emellett jobb kezének gyűrűsujját is gyakran simogatta.

"Nagyon furcsa érzés, hogy újra jegygyűrű van rajtam, de a második házasságomnak is olyan boldogan vágok neki, mint az elsőnek. Remélem, ez lesz az utolsó" – mondta a Blikknek az olimpiai és világbajnok ökölvívó, és szeme is csillogott, ahogy újdonsült nejéről beszélt: "Két és fél éve a sport révén ismertük meg egymást, ami azóta is kiemelt szerepet játszik az életünkben. Én már csak a szabadidőmben űzöm, a feleségem viszont élsportolóként is aktív. Alig egy hónapja nyerte meg a bécsi félmaratont."

A közgazdász 39 éves Garami Katalin bámulatos teljesítményének fényét emeli, hogy tavaly februárban adott életet gyermeküknek, akit a Budapest Arénába is elvitt.

"Mi így élünk. Szinte minden sportrendezvényre visszük magunkkal Zalánt. Ökölvívómeccsre és vízilabda-mérkőzésre is vittük már, és ilyenkor kíváncsian figyeljük a reakcióit. Egyelőre a legjobban az atlétika érdekli. Futni is szeret, pedig csak nemrégiben tanult meg járni" – kacagott Koko, a büszke apuka, akinek Zalán a harmadik fia, az első házasságából született 24 éves Bence és 21 éves Gergő után.

A sztár az esküvőről is beszélt: "Nem volt titkos, hiszen nincs mit titkolnunk. Nagyon szép, egyéves jegyesség előzte meg az esküvőre való hosszas felkészülést. Csak az időzítés okozott fejtörést. Végül azért döntöttünk május elseje mellett, mert máskor nem lett volna rá időnk. Nagyon elfoglaltak vagyunk, de az is szerencse, hogy ez a szerdai ünnepnap a vendégeinknek is megfelelt."

"Nászútra nincs időnk, de így is szinte mindig úton vagyunk. Zalán fiam – nem titok – az elmúlt egy évben már hétszer ült repülőn. Rengeteget utazunk, és ezek között olyan is akad, amire ráfoghatnánk, hogy nászút, de nem az. Szeretnénk még ebben az évben két hetet teljesen munkamentessé tenni, és akkor eljutni valahova, akár közel, akár távol. Szinte mindegy is, hol vagyunk, mert mindenhol éreztük már magunkat nagyon jól" – beszélt a család terveiről Koko, miközben jegygyűrűjét simogatta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?