LELKIZŐ

Schobert Norbi: "Mélyponton vagyok!"

Elkeseredett a fitneszguru.
  • Szerző: KAM

Élő céltábla lett az elmúlt napokban, és bár magyarázattal is szolgált, hibáját is elismerte, az ellene indított támadások csak nehezen látszanak csillapodni.

Az őt ismerők szerint az elmúlt napok alaposan megviselték az edzett lelkű életmód-tanácsadót, és ennek már ő maga is hangot adott a közösségi oldalán.

Nagyon, nagyon mélyponton vagyok. Honfitársaim, értelmiségiek, újságírók az objektivitás legkisebb feltárása nélkül leköptek, megaláztak akkor, amikor teljes szívvel beleálltam abba, ami bajt hoz rám és mégis értük teszem. Van aki szeret. Csendben. Ezt kaptam.

– közölte a közösségi oldalán és mellékelt hozzá egy kisfilmet.

A videót láthatóan csak most, a "botrány" kitörése után töltötték fel az internetre, és magyar nyelvű felirattal látták el, hogy mindenki számára világos legyen a tartalom.

Na ki a hülye? Norbinak igaza volt!

– ezzel a címmel hozták nyilvánosságra, a tartalma pedig valóban megdöbbentő. 

Patkányokkal végzett kísérletről számol be, amelyben kokainos és cukrozott vizet adtak a rágcsálóknak. Hihetetlenül hangzik: 43 kokainfüggő patkány tizenöt napon keresztül maga dönthette el, kokainos, vagy cukros vizet fogyaszt.

Negyven a cukrosat választotta.

Norbiról tucatjával készültek a mémek, a lejárató újságcikkek, nem véletlenül kerülhetett mélypontra. A Fed up (Megetetve/Elég!) című dokumentumfilm készítőit és a benne szereplő kutatókat pedig látszólag senki nem szeretné megkérdezni.

Pedig lehet, érdemes lenne!

 

És ezeket olvastad már?