LELKIZŐ

Műteni kellett: Rubint Réka közleményt adott ki Schobert Norbi állapotáról

Schobert Norbi múlt csütörtökön reggel, az otthona előtt lett rosszul. Most a felesége egy hosszú bejegyzésben írta le a történteket.
  • Szerző: ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elmúlt napokban okkal aggódtak a rajongók az üzletember állapotáért: Schobert Norbi csütörtök reggel, az otthona előtt rosszul lett, kórházba kellett szállítani.

Most felesége, Rubint Réka közleményt adott ki, amelyből kiderült: a férjét műteni kellett, mert az orvosok vérrögöt találtak a szervezetében.

schobert norbi

Schobert Norbit műteni kellett
Fotó:

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Drága Követőink! Barátaink! Az elmúlt napokban ismét szembe kellett néznünk azzal a ténnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön ès minden előzmény nélkül lesújt! Szeretném röviden összegezni, ami történt. Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis : sztrók. Sztók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van. A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben!!! sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni! Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kórháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukért! A sztrókot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regenerációban óriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete. Bízunk benne, hogy szép lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igénybevétele ès betartása mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni. Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiájával, ami az egyik legerősebb “gyógyszere” a léleknek! Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szeretteitekre!” – fogalmazott Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?