LELKIZŐ

Radics Giginek elege lett: gusztustalan módon bántják a várandós énekesnőt

A kismama úgy döntött, a továbbiakban nem foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel, csakis a gyermekére koncentrál.
  • Szerző: ripost

Elege lett az őt bántókból Radics Giginek! Az énekesnőt megdöbbentette az emberek rosszindulata, ahogyan sokan a várandósságára reagáltak.

Fotó: Markovics Gábor

Gigi úgy döntött, a továbbiakban a saját és a gyermeke érdekében nem foglalkozik a gonosz és rosszindulatú megjegyzésekkel.

Ez fotó még korábbról van,amikor még nem volt pocakom.😁 Félreértés ne essék imádom,hogy van!!! A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket. Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani! Tudom,tudom ilyenkor az jön,hogy ne foglalkozz velük Gigi.... eddig nem is foglalkoztam ezzel de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is azért rakom ki ezt a képet mert az jutott eszembe róla,hogy most becsukom füleimet erre a számomra érzékeny időszakra és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket. Ugyanakkor szeretném megköszönni mindenkinek, aki gratulált és velünk együtt örül. Millió puszi...💖💖💖 #photo @rt.tamas #dress @braziafashion #earrings #ring @tiadesignekszer #showroom @hof_homeoffashion

„A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket. Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani! Tudom, tudom, ilyenkor az jön, hogy ne foglalkozz velük Gigi.... Eddig nem is foglalkoztam ezzel, de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is, azért rakom ki ezt a képet, mert az jutott eszembe róla, hogy most becsukom füleimet erre a számomra érzékeny időszakra, és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket” – fogalmazott a várandós kismama, aki a jókívánságokat viszont hálásan megköszönte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?