LELKIZŐ

Megszólalt aggasztó állapotáról Demjén Ferenc

Az egész ország aggódva vette tudomásul, hogy a legendás énekes visszatérése tovább csúszik, mert még nem épült fel a mûtétjét követően.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% is beszámolt, Demjén Ferenc kénytelen volt lemondani a májusi koncertjeit is. A hivatalos közlemény szerint a februári csípőműtétjét követően nem úgy halad az énekes rehabilitációja, ahogy azt várták. Így egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz Rózsi ismét annyira egészséges, hogy a közönségének énekelhessen a színpadon.

A Borsnak sikerült Demjént pontosan a kezelése előtt utolérnie, és az élő legenda mindent elmesélt az állapotáról.

"Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok" – sóhajtott fel a 72 éves énekes.

Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni

– mondta bizakodva Rózsi, aki a Bors hasábjain üzent a rajongóinak is. "Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?