LELKIZŐ

Megrázó vallomást tett Kovács Kati: 20 évig mindent megtett egy babáért

Az énekesnő és férje 20 éven keresztül próbálkozott, hogy gyermekük lehessen.
  • Szerző: Ripost

Évtizedek óta most először csendesedett el, s lassult le az élet Kovács Kati körül, aki pont olyan lendülettel csinálta végig az elmúlt ötvenöt évet, ahogy anno berobbant az 1965-ös Ki Mit Tud? színpadára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem fogok szépíteni, az egész szakmát, így nyilván engem is megrendít ez az időszak, és nekem is vannak napok, amikor úgy érzem, a pokol szakadt ránk. De ilyenkor kimegyek a kertbe, teszek-veszek, és annyira elfáradok, hogy csak bedőlök az ágyba, másnap pedig újra kisüt a nap a lelkemben” – kezdte a Borsnak a 75 éves énekesnő, aki szerint az egészségnél nincs fontosabb, ugyanakkor hisz abban is, hogy a zene mindig gyógyír lehet a bajra.

Keresztlányaival közösen adott interjút Kovács Kati a Duna TV-n (Fotó: MTVA)

„Mindig imádtam a hivatásomat, de ebben a bizonytalanságban, és hogy nem állhatok színpadon, értettem meg, mit is jelent számomra a zene és a közönség. Lényegében a mindent. De az az embertípus vagyok, aki mindig bízik, remél, és most is ezt teszem: nem mondtam még le erről az évről sem” – folytatta az előadó.

S ahogy sokak, az énekesnő is hamar megtalálta az örömöt az ürömben, és abban, hogy többet kell otthon időznie.

„Szerintem az elmúlt pár hónapban jobban megismertük egymást a párommal, mint az elmúlt húsz évben”

– kacagott fel a telefonban a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, akinek férje és népes családjuk a legfontosabb a világon.

Nemrég a Duna Televízió Balatoni Nyár című műsorában is keresztlánya és férje unokahúga társaságában érkezett.

„Világéletemben gyerekekkel vettem magam körül, imádom őket. Mi húsz évig próbálkoztunk, és a világon mindent megtettünk a párommal, hogy babánk legyen, nem sikerült, de én ezt elfogadtam. Viszont sosem volt hiányom emiatt, mert megszülettek a testvéreim gyermekei, majd mostanra már az ő csemetéik, úgyhogy a családban sok a gyerkőc, s kiélhettem magam ilyen szempontból” – mondta az énekesnő, aki míg vissza nem térhet közönségéhez, addig a természetből merít erőt a folytatáshoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?