LELKIZŐ

Megrázó titok derült ki Vastag Csabáról: szörnyű dolgokon ment át

Meglepő őszinteséggel vallott a múltjáról Vastag Csaba.
  • Szerző: Ripost

Vastag Csaba hét évvel ezelőtt hozta létre az Őrizd az Álmod Alapítványt, amely hátrányos helyzetű, családos zenészek megsegítése céljából jött létre. A népszerű énekes jól tudja, hogy milyen nehéz boldogulnia annak, aki zenészi babérokra szeretne törni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy a Borsnak adott őszinte interjújában elmondta, pontosan tudja, milyen nélkülözni. 19 évesen költözött fel Budapestre, és akkor még csak abban volt biztos, hogy énekes szeretne lenni.

A siker azonban nem jött könnyen, volt, hogy hajléktalanként az autójában aludt és minden munkát elvállalt, amit csak tudott.

„Volt, hogy segédmunkás voltam egy építkezésen, tsz-ben dolgoztam, futárkodtam, és gyakorlatilag szégyenérzet nélkül minden munkát elvállaltam. Nekem anno nem volt segítségem, sőt volt, hogy lakásom se, és kénytelen voltam az autóban aludni. Aztán egy gyerekkori barátom, Mázs, (Mészáros Árpád Zsolt, színész) felajánlotta, hogy költözzek hozzá, így több éven át nála laktam. Gyakorlatilag a nevelt fia voltam, noha a szüleim minden tőlük telhetőt megtettek értem. Igyekeztek mindent megadni nekem, a legtöbbet mégis azzal tették, hogy nem korlátoztak az álmaimban, kitartottak mellettem, hittek bennem, és abban, hogy a tehetség idővel utat tör magának.”

Bevallása szerint a tehetségkutató után másfajta nehézségekkel kellett szembenéznie, de mint mondta, biztos benne, hogy még sok akadályt kell legyőznie.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?