LELKIZŐ

Komoly gondok vannak a családban: már Vilmos is aggódik Harryért

Vilmos herceg aggódik testvéréért és Meghan hercegnéért is, miután látta a róluk szóló dokumentumfilmet.
  • Szerző: Ripost

Vilmos herceg aggódik Harry hercegért és Meghan hercegnéért, miután látta az ITV új dokumentumfilmjét a hercegi párról. A BBC-nek nyilatkozó királyi forrás szerint Vilmos először még mérges volt Harryre, amiért interjút adott a csatornának, ám a műsor után már megenyhült és azt reméli, normalizálódik a helyzete Harryéknek és hogy „már jobban vannak”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Harry az interjúban egyébként beszélt a testvéréhez fűződő viszonyáról is.

„Elkerülhetetlen dolgok történnek. De testvérek vagyunk, és mindig is testvérek maradunk. Kétségtelen, hogy más utakon járunk éppen. Mindig számíthat rám, és tudom, hogy én is mindig számíthatok rá. Nem találkozunk olyan sokszor, mint régen, mert elfoglaltak vagyunk, de nagyon szeretem őt” – mondta Harry, majd hozzátette: „A (pletykák) nagy része légből kapott. Testvérekként vannak jó napjaink és rossz napjaink.”

A „Harry & Meghan: Egy afrikai utazás” című dokumentumfilmben Harry azt is elmondta, hogy minden egyes vakuvillanás visszaviszi őt édesanyja, Diana hercegné halálához, aki 1997-ben vesztette életét egy autóbalesetben, amit egy őket motoron üldöző riporter idézett elő.

Amikor megkérdezték, megnyugvásra talált-e már az édesanyja halála kapcsán 22 év elteltével, a herceg beismerte, hogy még mindig nem gyógyultak be a sebek.

Meghan arról beszélt, nagyon megviseli őket a média zaklatása. Számára különösen nehéz volt, amikor várandóssága alatt is folyamatosan támadták. Azt is elárulta, a barátai külön kérték, ne menjen feleségül Harryhez, mert tönkreteszi az életét a rájuk irányuló figyelem.

A királyi családhoz közel álló források szerint nem csak Vilmos, de a királynő is aggódik Harryékért, szerintük ugyanis rossz irányba fordult az életük. Attól tartanak, hogy kivonják magukat a királyi kötelezettség alól és hátat fordítanak a családnak is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?