LELKIZŐ

Keserves sorokkal vallott nagy szívfájdalmáról Kulcsár Edina

Az Aktív mûsorvezetőjének élete látszólag tökéletes, de bevallotta, neki is vannak elkeseredett pillanatai.
  • Szerző: Ripost

A Facebookon borult ki Kulcsár Edina, aki egy szívszorító magánéleti történetet osztott meg a rajongóival. A világ második legszebb lányának látszólag semmi oka a szomorkodásra: a karrierje szárnyal, szakítása után rátalált az igaz szerelem, Csutival pedig már össze is költöztek.

Edinának viszont nagy szívfájdalma, hogy macskája, Tony nem élhet vele, az állat pedig emiatt teljesen eltávolodott tőle. Amikor Tony hozzákerült, Edina még máshol élt, közte és az állat között pedig rövid idő alatt nagyon szoros kapcsolat alakult ki.

De szerelméhez, Csutihoz nem tudta magával vinni a cicát, Edina és Tony kapcsolata pedig ezután szomorú fordulatot vett.

"Tony a mamámhoz került, hiszen jobb helyre nem tudtam őt elhelyezni! Viszont azóta, amikor csak a mamámhoz megyek, a cicám kerül engem!

Azóta is haragszik rám, de ez a kis pofijára is van írva! El sem tudom mondani, hogy mennyire rosszul érzem magam emiatt!

Edina könnyes szemmel írta a bejegyzést, a sorokból tisztán látszik, hogy nagyon mélyen érinti macskája sértődött viselkedése.

Ennek viszont hamarosan vége lehet, az Aktív műsorvezetője reméli, hogy párjával nemsokára családi házba költöznek, ahová magával viheti a Tonyt, ezáltal pedig a kapcsolatuk idővel rendeződni fog.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?