LELKIZŐ

Képtelen feleszmélni a gyászból: teljesen kiborult Aradszky özvegye

A legendás táncdalénekes özvegyének fájdalmai nem enyhülnek.
  • Szerző: bdf

Október 8-án lesz 1 éve, hogy váratlanul távozott az élők sorából Aradszky László. A legendás táncdalénekes özvegye, Éva még nincs túl a gyászidőszakon.

"Arra törekszem, hogy az emberek megtartsák az emlékezetükben Lacit, hiszen az egész ország szerette. Bárhová megyek az utcán, vadidegenek szólítanak meg, hogy kérjenek egy ölelést, majd elmesélik, mennyire hiányzik nekik Laci. Ez nekem is nagyon jólesik. Közben persze tisztában vagyok azzal, hogy októberben letelik egy év, de úgy érzem, mintha csak tegnap történt volna."

Nehéz ez nagyon. Mindennap hiányzik.

"Minden egyes nap szóba kerül: a barátaimmal rendre felelevenítjük a történeteit. Nem múlik el nap nélküle, Laci még mindig itt van velünk” – mondta a Star magazinnak az özvegy, akinek nem enyhült a fájdalma.

"Keserűségemben mondtam is, hogy hazudott nekem mindenki, aki azt mondta, hogy ha letelik az egy év, egyre könnyebb lesz. Hát ez nem igaz. Nincs ebben egy centi igazság sem. Nem könnyebb lesz, hanem egyre csak nehezebb, hiszen egyre jobban tudatosodik az emberben, hogy ő nincs."

Nem vagyok jól lelkileg. Mindenki azt mondta, majd ez enyhülni fog.

"Lehetséges, de én még nem hiszem el, mert még nem azokat a napokat élem” – tette hozzá szomorúan Éva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?