LELKIZŐ

Így kaphatta el a koronavírust Zsidró Tamás

Isteni szerencsének tartja, hogy három csemetéje épp az anyukájuknál időztek, amikor megbetegedett, és így nem adta át nekik a vírust.
  • Szerző: Bors

Bár nagyon vigyázott magára, és szigorúan tartotta magát a szabályokhoz, mégis elkapta a koronavírust a sztárfodrász. Zsidró Tamásnak élete legrosszabb rémálma vált valóra: tíz napon át küzdött a démonjaival, legyengülve, lázasan, levegőért kapkodva feküdt az ágyban. A híresség úgy hiszi, egy bevásárlás során kaphatta el a fertőzést – lévén sehova máshova, csak közértbe járt – éppen pár nappal azután, hogy megkapta az első védőoltását március elején. Az életerős sportember még ma sem ocsúdott föl az embert próbáló hetekből…

Kemény napokat élt át a koronavírus miatt Zsidró

Kemény napokat élt át a koronavírus miatt Zsidró (Fotó: HOT!)

Öröm az ürömben a hajszobrász számára, hogy fiai nem voltak vele, amikor koronavírusos lett.

„Hálisten a fiaim azokban a napokban, amikor elkezdtem gyengülni, nem voltak nálam. Égi gondviselésnek érzem, hogy ez így alakult, s hogy megóvhattam őket attól, hogy elkapják tőlem a vírust. Egy ideje párkapcsolatom sincs, úgyhogy abszolút „magányos harcosként” küzdöttem, de túl vagyok rajta” – mondta a Borsnak Zsidró Tamás, aki úgy érzi ilyen mélyen még semmilyen betegség nem hatott rá az életben.

Hogy a sztáfodrásznak milyen súlyos tünetekkel kellett szembenéznie, s hogyan kerekedett felül halálfélelmén, arról a Bors csütörtöki lapszámában és Borsonline-on olvashat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?