SHOWBIZ

Katonák várták a kórházban Zsidró Tamást, ezt mondta az esetről – VIDEÓ

Zsidró Tamás sztárfodrász is megkapta a koronavírus elleni oltást, amiről pozitív tapasztalatokat osztott meg a Mokka műsorvezetőinek.
  • Szerző: ripost

Zsidró Tamás is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A sztárfodrászt múlt hétvégén oltották be, aminek ő nagyon örül, így örömmel számolt be a tapasztalatairól a Mokka nézőinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsidró Tamás múlt hétvégén kapta meg a koronavírus elleni oltást

Zsidró Tamás múlt hétvégén kapta meg a koronavírus elleni oltást.
Fotó: Ripost

„Teljesen jól vagyok. A humorom is megmaradt, az angolom nem lett jobb” – árulta el humorosan Zsidró Tamás, mivel ő a brit AstraZeneca oltást kapta meg.

Kiderült, hogy semmiféle mellékhatást nem érzékelt, egy kis vállfájdalmon kívül.

„Semmit nem éreztem, a vállam egy kicsit másnapra fájdogált, de dolgoztam vele, úgyhogy egyáltalán semmi problémám nem volt, hála Istennek! Az az igazság, hogy én kicsit elnéztem ezt az SMS-dolgot, és nem vettem észre, hogy lemondták az én oltásomat. (...) Másnap reggel gyanútlanul odamentem a Korányiba, és fantasztikus volt, mert teljesen egyedül voltam! Nagyon helyesek voltak, hat katona fogadott. Olyan érzésem volt, mint amikor a díszszázad előtt megy valami rangos személyiség. Utána fél órával később, a várakozással együtt végeztem is” – mondta el a sztárfodrász.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?