LELKIZŐ

Fájdalmas: Az utolsó pillanatban békült ki apjával a magyar sztár

A humorista sokáig haragban volt az édesapjával, a halálos ágyán viszont sikerült kibékülniük.
  • Szerző: Ripost

Nehéz helyzetben van egy humorista, akinek az emberek szórakoztatása a célja, ha a szíve mélyén képtelen őszintén mosolyogni. Nacsa Olivér a napokban vesztette el az édesapját, akivel nem volt mindig felhőtlen a viszonya, az utolsó pillanatban békültek ki.

Olivér már régóta tudta, hogy édesapja súlyos szívbetegségben szenved, de sokáig azt hitte, elég idejük lesz még, hogy bepótolják az elvesztegetett éveket.

Másfél hónappal ezelőtt került be a kórházba, Olivér pedig a testvérével együtt mindennap meglátogatta őt.

"Egy darabig a tudatánál volt, aztán az intenzív osztályra került" - mesélte a humorista a Hot! magazinnak. - "Akkor már nagyon gyenge, mindössze tizenöt százalékos volt a szívműködése. Lélegeztetni kellett, majd sikerült annyira felerősíteni, hogy levehették róla a műszereket.

Aztán újra leromlott, és újra gépi lélegeztetésre szorult. Folyamatosan változott az állapota.

Olivér és édesapja viszonya nem volt mindig felhőtlen, de a humorista úgy érzi, a végén sikerült ki- és megbékélniük egymással.

"Úgy érzem, ő is megbékélt a családdal, a testvérével és velünk is. Nyugodtan, csendesen ment el, nincs harag senkiben."

Ennek ellenére a humorista jelenleg nincs olyan lelkiállapotban, hogy fellépéseken szórakoztassa a közönséget, szerencsére azonban a július mindig a pihenésé a Bagi-Nacsa párosnál, így testvérével, kedvesével és Bagi Ivánnal együtt dolgozhatja fel a szörnyű veszteséget.

És ezeket olvastad már?