LELKIZŐ

Egy idősebb, ijesztő sztár zaklatta tinédzserkorában Natalie Portmant

Moby szerint jártak a színésznővel, ő azonban ezt úgy látta, a férfi zaklatta.
  • Szerző: Ripost

Igazán érdekes helyzetbe került Natalie Portman. Az amerikai zenész, Moby ugyanis önéletrajzi könyvében azt állítja, egy rövid ideig együtt jártak a színésznővel. Aki viszont erre egészen másképp emlékezik...

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis határozottan tagadja, hogy bármi köze lett volna a zenészhez.

"Nagyon meglepődtem, hogy azt mondta, jártunk azalatt a rövid idő alatt, míg ismertem. Valójában ugyanis egy sokkal idősebb ember zaklatott engem, amikor éppen csak leérettségiztem.

18 éves voltam. Felháborító, hogy úgy adja el ezt a történetet a könyvében, mintha romantikus kapcsolat lett volna közöttünk

- mondta a színésznő.

Portman azt is hozzátette, néhányszor valóban találkoztak, "együtt lógtak", de aztán rájött, hány éves is valójában a zenész és úgy érezte, helytelen, hogy egy ilyen idős ember iránta érdeklődik.

A zenész a könyvében azt állítja, ő akart szakítani a színésznővel, mivel akkoriban komolyan ivott és kisiklott az élete, Natalie mellett pedig még pánikrohamokat is kapott. Amikor azonban felhívta a színésznőt, ő közölte vele, hogy találkozott valakivel.

"Megkönnyebbültem, mert így nem kellett neki elmondanom, mennyire sérült vagyok" - írta a férfi.

Portman a zenész könyvkiadóját is éles kritikával illette, hogy nem ellenőrizte a tényeket. Szerinte ugyanis azzal akarták eladni a könyvet, hogy róla hazugságokat terjesztettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?