LELKIZŐ

Drámai vallomást tett a várandós énekesnő: majdnem megölte magát

Három évvel ezelőtti szakítása után úgy érezte, semmi értelme az életének.
  • Szerző: Doris

Vannak, akik nagyon könnyen túlteszik magukat a szakításon, míg mások teljesen összeomlanak. Nos, Katy Perry garantáltan a második kategóriába tartozik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A várandós énekesnő maga vallotta be, hogy 2017-ben eljátszott az öngyilkosság gondolatával, miután zátonyra futott a kapcsolata élete nagy szerelmével, Orlando Bloommal, sőt, a Witness' című albuma is bukás lett – írja a Daily Mail.

„Nagyon nehéz időszakot éltem át, gyakorlatilag összetörtem. Szakítottam a barátommal, akitől most gyermeket várok és a karrierem sem alakult túl jól. Mélypontra kerültem. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy véget vetek ennek és megölöm magam” – ismerte el Katy, akit a hite segített át a nehéz időszakon.

Hoping you’re coming to celebrate these incredible women on #internationalwomensday with me @mcg! I’ll be the one waddling about on stage with a sprained thumb 👍🏻 @t20worldcup #womenneverquit #helpinghands

Bár a kaliforniai világsztár több mentális problémával is küzdött, de szerencsére Orlandóval újra egymásra találtak, hamarosan pedig megszületik az első közös gyerekük.

És ezeket olvastad már?