LELKIZŐ

Drámai vallomást tett a magyar színésznő: tovább kell élnem a gyász után

Bárhogy is próbálta, Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül Schmuck Andor születésnapi orgonakoncertjét. A színésznő néhány hónapja veszítette el imádott édesapját, amikor pedig szerdán belépett a Szent István Bazilikába, egyből a hatalmába kerítette a gyász.
  • Szerző: Doris

Nyertes Zsuzsa apukájának életét kétszer is megmentette a pacemakere, harmadjára azonban sajnos nem sikerült.

A nyolcvannyolcadik évében távozott, de idős kora ellenére remekül tartotta magát minden értelemben, ezért váratlanul érte a színésznőt a halála. Az egyébként mindig mosolygós Zsuzsa a -nak elismerte, könnyek között hallgatta végig Schmuck Andor születésnapi orgonakoncertjét, nagyon sokszor eszébe jutott az édesapja!

„Tudom, hogy tovább kell élnem a gyász után. Mégis, amikor beléptem a Szent István Bazilikába, megrendültséget éreztem. Nagyon vallásos nevelést kaptam, és ebben a monumentális templomban rengetegszer eszembe jutott az apukám. Bevallom, volt, hogy egyszerűen nem tudtam visszatartani a könnyeimet” – kezdte a -nak a színésznő, aki úgy véli, jobb, ha nem fojtja el az érzéseit, ha sírnia kell, sír, ha pedig nevetnie, akkor önfeledten kacag. Zsuzsa azt is tudja, hogy mindez a gyász feldolgozásának része, ami azért is nehéz, mert a tragédiának semmi előjele nem volt.

„Apu a karanténidőszakot remekül viselte, még örült is, hogy az elmúlt három hónapban naponta láttak anyuval Andi húgomat és engem. Előző nap mindig megbeszéltük, mit kell venni, mi legyen ebédre, és másnap ott volt minden a küszöbén. A tragédia napján kértem anyu, hogy adja át a telefont apunak, de ő épp vacsorázott, és azt üzente, hívjam később. Erre már nem került sor. Alig egy óra múlva anyu hívott és zokogva közölte, hogy apu nagyon rosszul lett, a mentők épp akkor érkeztek meg. Rossz előérzettel ugrottam be a párom mellé a kocsiba; percek alatt ott voltunk, sajnos mégis elkéstünk” – nyilatkozta Zsuzsa korábban megtörten a hot! magazinnak.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?