LELKIZŐ

Dobó Kata megtörte a csendet: Zsidró Tamással ilyen viszonyban vannak

Dobó Kata ritkán beszél családi életéről, most kivételt tett.
  • Szerző: Ripost

Egy kisgyereket egyedüli anyaként nevelni nem könnyű, ezt minden szülő tudja. A feladat még nehezebbnek tűnik, ha ez az édesanya nem nyolctól négyig dolgozik, mint az átlag, hanem rendszerint este hatkor megy el otthonról, és éjfél előtt ér csak haza.

Dobó Kata nagyon ritkán beszél a kislányáról, Szofiról, és eddig szinte soha nem mondta el, hogyan telnek édesanyaként a hétköznapjai. A színésznő most kivételt tett, ma este a Jakupcsek plusz című műsorban a Nők a csúcson – Gyerekkel is megy?! témát járták körül a műsorvezetővel.

Dobó Kata azt is elmesélte, hogy miként oldják meg azt, hogy a kislányuk az anyukájával és az apukájával, Gulyás Levente zenei rendezővel is elég időt töltsön.

"Heti váltásban van Szofi, egy hetet van velem, és egy hetet az apukájával. Lassan negyedik éve így megy, nagyon szereti az apukáját, rendkívüli módon ragaszkodnak egymáshoz. Azt gondolom, hogy minden szempontból jó ez a rendszer, hiszen így mind a ketten benne vagyunk a kislányom életében" – mondta a színésznő a műsorban.

Kata számára a legnehezebb percek azok, amikor az angyalarcú kis Szofi azt mondja neki a színházba indulás előtt: anya, ma ne menj!

"Igyekszem minél több és minél tartalmasabb időt tölteni a kislányommal – magyarázta a Borsnak a színésznő. – Ha előadásom van, akkor nem hagyom ott a napköziben, ko­rábban elhozom. Ha pedig mennem kell, akkor anyukám van vele, ha esetleg ő nem ér rá, akkor van egy nagyon helyes bejárónénim, tizenvalahány éve, akkor ő vigyáz rá. És bármikor számíthatok a páromra, Tamásra is, ha segítségre van szükségem".

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?