LELKIZŐ

Döbbenet Koós János temetése után, özvegye oda se tudott menni a sírhoz

A gyászoló Dékány Sarolta nincs jól, semmihez sincs ereje. Egyelőre nem tudott elbúcsúzni férjétől.
  • Szerző: Ripost

Egyedül akart elbúcsúzni férjétől Koós János özvegye, Dékány Sarolta. Legnagyobb megdöbbenésére azonban csütörtök pirkadatkor megközelíteni sem tudta a hantot, amit rajongók sokasága vett körül.

Dékány Sarolta csötörtökön már kora reggel kilátogatott imádott férje sírjához, hogy csendben, rokonok, barátok és rajongók nélkül emlékezhessen rá. De amit a temetőben talált, az megdöbbentette - írja a Bors.

Szerda kora délután helyezték örök nyugalomra a 81 éves korában elhunyt Koós Jánost, akinek a búcsúztatóján hatalmas tömeg gyűlt össze. A rajongók március 20-án fél kettőtől tudták leróni kegyeletüket a Farkasréti temető művészparcellájában, ahova több százan érkeztek, de még így is sok olyan rajongó akadt, aki a temetésen nem tudott jelen lenni.

"Már kora reggel kimentem a temetőbe, mert nem tudtam aludni, és szerettem volna egyedül, egymagam elbúcsúzni a férjemtől. Sajnos erre nem volt lehetőségem, mert hajnalok hajnalán már annyian voltak a sírja körül, hogy nem fértem oda. Gondolom, azok, akik nem tudtak eljönni a búcsúztatóra, most rótták le a kegyeletüket" – mondta a lapnak a legendás táncdalénekes özvegye, aki férje búcsúztatóján olyannyira össze volt törve, hogy a szertartásra sem tudott odafigyelni. Ezért is döntött úgy, hogy másnap reggel visszamegy a temetőbe.

És ezeket olvastad már?