LELKIZŐ

Drámai szavak, ezt mondta utolsó interjújában Csűrös Karola

Néhány hete, a születésnapján egészséget kívánt magának, de ez nem adatott meg neki.
  • Szerző: Doris

Ahogy arról a már beszámolt, a Madách Színház szerdán mély megrendüléssel tudatta, hogy elhunyt Csűrös Karola, a Szomszédok Etusa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Drámai szavak, ezt mondta utolsó interjújában Csűrös Karola

Fotó: Facebook

A színésznő utolsó interjúját a Blikknek adta néhány héttel ezelőtt, a születésnapja kapcsán, miután a nagy napon nem tudták elérni sem pk, sem a barátok.

„Jó néhányan köszöntöttek, ami nagyon jólesett. A családom pár nappal később jött csak, mert nem éreztem túl jól magam, ezért csúsztattuk az ünneplést” – nyilatkozta a lapunknak néhány hete.

„Nagyon kedvesek voltak, mert hoztak ajándékot, méghozzá jó sokat. Kaptam könyveket, fotókat, apróságokat, szívmelengető volt, hogy gondoltak rám. Még egy kis sütemény is volt. Az én koromban már nincsenek nagy kívánságai, reményei az embernek, amikor elfújja a gyertyát. A férjem már nem lehet velem, pedig ez lenne a legnagyobb vágyam, így csak egészséget tudtam kérni, majd meglátjuk, megadatik-e” jegyezte meg a színésznő, akinek a kívánsága már nem teljesülhetett.

„Van segítségem, meg állandóan nézem a híreket is, nem maradok le a világ eseményeiről. Most, hogy jön a hideg, a tél, könnyebb nem azon keseregni, hogy a lakásom rabja vagyok. Ráadásul nemsokára kezdődik a kedvenc főzős műsorom is, az mindig jobb kedvre derít. Sajnos, sokszor vagyok szomorú, de hát milyen is lennék? Elveszítettem életem szerelmét, Horváth Ádámot, nem tudok járni... Sok örömre nincs okom, persze, erre mindig rácáfolnak a szeretteim, a barátaim, akik tartják bennem a lelket” tette hozzá akkor a Blikk kérdésére Csűrös Karola.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?