LELKIZŐ

Most érkezett: rendőrök vitték el Britney Spears pasiját

Az énekesnő feje fölött egyre inkább összecsapnak a hullámok: miután kitálalt a bíróságon arról, hogyan bánt vele az apja, most a párja miatt aggódhat.
  • Szerző: ripost

Rendőrök vitték el Britney Spears barátját, miután a férfi balesetet okozott az autójával. Sam Ashgari hétfő délután egy jeep hátuljába hajtott bele Los Angeles közelében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Britney Spears

Britney Spears feje fölött összecsaptak a hullámok
Fotó: AFP

A balesetben senki nem sérült meg, a 27 éves Ashgarit viszont a rendőrök vitték el a helyszínről, hogy felvegyék a jegyzőkönyvet.

„Még két hete sincs, hogy megvettem ezt a baba autót, és máris baleseteztem vele. Amikor ilyen dolgok történnek mindig arra gondoljatok, hogy ezek akadályozzák meg a nagyobb rosszat. Mindig csak a jóra fókuszáljatok és élvezzétek az életet” – idézte a férfi Instagram-történetét a Blikk.

A Page Six úgy tudja, az énekesnő nem ült az autóban. Britney-nek nem ez életének legszerencsésebb időszaka. Az elmúlt hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy bíróságon próbál érvényt szerezni az igazának: állítja, az apja – aki egyben a gyámja is már évek óta – keményen dolgoztatta, és nem engedte, hogy vezessen vagy döntsön arról, teherbe akar-e esni vagy nem. Most saját ügyvédet fogadhatott, így próbál szabadulni a Jamie Spears felügyelete alól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?