LELKIZŐ

Angelina Jolie fia vissza akar menni a dél-koreai egyetemre

Maddox persze csak a világjárvány után térhet vissza fizikailag is az iskolába.
  • Szerző: Ripost

Írásban adott interjút Angelina Jolie a koreai DongA Ilbo Daily magazinnak. A színésznő elárulta, hogy fia, Maddox már alig várja, hogy visszatérhessen a dél-koreai egyetemére, ahol biotechnológiát tanul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

„Nem is lehetnék boldogabb, hogy Maddox ezt az egyetemet választotta. Természetesen most zárva van a koronavírus-járvány miatt. De nem akar iskolát váltani, vissza akar menni Szöulba, amint ez lehetséges lesz. Addig is kihasználja az időt és fejleszti a koreai és orosz nyelvtudását” – mesélte szeretettel a 44 éves színésznő.

A színésznő arról is beszélt, hogy közel egymilliárd diáknak kellett felfüggesztenie a tanulmányait a világjárvány miatt. Meglátása szerint a veszély elmúltával sok diák nem tud majd visszatérni az oktatás világába.

„Égető szükség van arra, hogy támogassuk ezeket a diákokat abban, hogy folytatni tudják a tanulmányaikat, akár a digitális oktatás lehetőségével, akár bátorítással, hogy igenis megszerezhetik a végzettséget, vagy bármilyen módon, amit csak igényelnek” – vélte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?