LELKIZŐ

A haláltól rettegett az intenzívre került magyar sztárszínész

Először beszélt élete legijesztőbb élményéről. Ömlött róla a veríték, jeges marok szorítását érezte a szívénél...
  • Szerző: Doris

Simon Kornél hétről hétre kirobbanó energiával lép a TV2-n futó A Nagy Duett színpadára, azonban nem is olyan régen még az életéért aggódott.

A sármos sztárszínész tavaly augusztusban került kórházába. Három hónapot töltött az intenzíven, szívburok-gyulladással. Kornél a Blikknek árulta el, hogy a kálvária egy ártatlan betegségnek indult, azonban lehetősége sem volt kipihennie magát. Ez okozta később a bajt.

"Nyolc bemutatóm volt, abból egy Grazban, forgattam egy kisfilmet, és amikor beteg lettem, esélyem sem volt kifeküdni. Volt, hogy előadás alatt olyan lázas voltam, hogy a jelenet végén lefeküdtem az öltözőben, és nem tudtam, mi jön előbb, a halál vagy a következő jelenet. Aztán eljött az a pillanat, amikor nyilvánvalóvá vált, komoly baj van"

- kezdte a színész, aki kristálytisztán emlékszik a tünetekre.

"Ólmos fáradtságot éreztem, és az infarktus klasszikus tüneteit produkáltam. Zsibbadt a karom, jeges marok szorítását éreztem, ömlött rólam a hideg veríték. A háziorvos azonnal kórházba küldött infarktusgyanúval. Azonnal intenzívre kerültem, ahol szívultrahangot, EKG-t, sok vizsgálatot végeztek. A gyulladástól megvastagodott a szívburok. A kórház után három hét pihenés következett"

- folytatta a színész, aki szerencsére mostanra teljesen felépült, és gőzerővel készül vasárnap esti produkciójára duettpartnerével, Janicsák Vecával.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?