HŰHA

Ilyen nincs és mégis van! 20 éves önmagára fogyott a magyar tévés

Bomba formában van Kandász Andrea! A műsorvezető egy palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően négy hónap alatt 19 kilótól szabadult meg.
  • Szerző: Buster

Kandász Andi kétszer is azt hitte az utóbbi hónapokban, hogy valami gond van a digitális mérleggel, amire ráállt. Először négy hónappal ezelőtt, amikor úgy szalad fel a számsor nulláról 86, rá, mintha csak egy komolyabb sportkocsi gázpedáljára taposott volna, másodszor pedig néhány napja, amikor mindössze 67 kilóval mérlegelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Lung András / Kandász Andi

„Balin ért utol minket a koronavírus, alig tudtunk hazajönni, és azonnal hatósági karanténba vonultunk, majd pedig hónapokig magunkra zártuk a lakást. Otthonról dolgoztam, és azt vettem észre, hogy a munkaállomásom először szépen beköltözött a konyhába, aztán pedig olyan közel kerültem a hűtőhöz, hogy csak ki kellett nyújtani a karom, hogy elérjem a finomságokat. Nagyon sokat főztem, sok édességet is, mákos gubát, egy kis ezt, egy kis azt, amit korábban nem igazán szerettem, de bele-belekóstoltam, és igazából rájöttem, hogy finomak” – kezdte a történetet a #KandászMamik-#Sztármamik háziasszonya, aki nyáron egy rendezvényre készülve ébredt rá, hogy a köntösén kívül nem sok ruháját tudja felvenni...

Fotó: Lung András / Kandász Andi

„Ezen a ponton szembe kellett néznem a tényekkel, a valóság pedig 86 kiló volt. Először kiborultam, aztán dühös lettem, majd eldöntöttem, hogy most azonnal változtatnom kell! Vége lett a tavaszi rémálomnak és eljutottam Keleti Andihoz, hogy megtanít nekem egy táncot, amit régóta szerettem volna. Láttam, hogy baromi jól néz ki. Kaptam egy havi adagot kapszulájából, ahogy az elfogyott már láttam magamon az első eredményeket, végül 4 hónap alatt 19 kilót adtam le! Imádom a természetes anyagokat, szóval minden tetszett, ami benne van: például egy palesztin szuperrost, ami nem csak a teltségérzetről gondoskodik, de ki is pucolja a beleket, egy az izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszat, és egy Kaukázusi fűféle, ami az emésztést stimulálja és hatására rövidebb ideig marad a tápcsatornában az étel. Van köztük olyan is amit modern kutatások is az egyik leghatékonyabb súlycsökkentő alapanyagnak tartanak” – magyarázta Kandi, aki mindenkit arra biztat, hogy bátran vegye fel a harcot a plusz kilókkal szemben.

És ezeket olvastad már?