HŰHA

Újra győzött az igazság: Mága Zoltán reagált a vérlázító vádakra!

A hegedûmûvészt alaptalanul vádolták meg, ezért beperelte a valótlanságokat állító sajtóorgánumokat. Most döntés született, jogerősen is megnyerte a pert!
  • Szerző: Ripost

Örömhírt jelentett be Mága Zoltán, aki végre fellélegezhetett, hiszen hosszú idő után másodfokon is győzött az igazság! 

A világhírű hegedűművész ügyében jogerős ítélet született: másodfokon is megnyerte azt a pert, aminek során egy hírportál azt állította róla, hogy vásárolta a több mint egymilliós rajongótáborát a Facebookon.

Most kiderült, erről szó sincs, a hegedűművész követői valós rajongók.

"A közösségi oldalamat a cikk megjelenése után elárasztották a negatív, sokszor személyiségi jogaimat és becsületemet sértő megjegyzések, fenyegetések. Gyűlöletkeltő írások tucatjai jelentek meg nem csak az oldalamon, hanem más internetes fórumokon, vagy a közösségi média oldalain. Ezekben a bejegyzésekben, megnyilvánulásokban próbálták személyemet lejáratni, becsületemet csorbítani. A bántó megjegyzések már a családomat is érintették és az internetes oldalakat elárasztották negatív megszólalásokkal. A gyalázatcunami már a gyermekeimet is megviselte, mert akaratlanul is szembesültek az érthetetlen gyűlölködéssel. Tudom, hogy közszereplőnek minősülök, emberként azonban nem tudok, de nem is akarok mindenkinek megfelelni. A nemtelen támadásokat, az alaptalan vádaskodást eddig sem tűrtem és a jövőben sem szeretném elviselni" - írta a Facebookon Mága Zoltán, aki a fejleményekről is beszámolt a legújabb bejegyzésében.

Éppen ezért indítottam a rágalmazó cikkek miatt pert az érintett sajtóorgánumok ellen, amelyeket másodfokon is megnyertem! 

Most pedig a kártérítés mértéke miatt állok perben az erkölcsi és anyagi hátrányaim okán. Elég volt a türelemből, a finomkodásból! Tisztelve a szabad véleménynyilvánítás jogát, a sajtószabadságot, a törvény adta lehetőségeim szerint határozottan ki fogok állni jogaimért. A Gazdasági Versenyhivatal a lejárató cikkek okán egy éven át folytatott vizsgálatot ellenem. Állásfoglalást kért a Facebook központjától, minden egyes bejegyzésemet, hirdetésemet ellenőrizték, összevetették koncertjeimmel, de bebizonyosodott, hogy semmilyen jogsértést nem követtem el, így a vizsgálatot megszüntették. Kétszeresen is győzött az igazság! Alaptalanul és indokolatlanul vádoltak meg bizonyos sajtóorgánumok és ezek alapján próbálták hírnevemet, becsületemet besározni és ezzel anyagi és erkölcsi károkat okozni nekem és családomnak" - fogalmazott a hegedűművész, akinek a teljes bejegyzése alább olvasható:

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?