HŰHA

Megszólalt Törőcsik Mari, ezt mondta Orbán Viktor látogatásáról

A 83 éves legendás színésznő nagyon meghatódott, amikor a miniszterelnök személyesen ment el hozzá.
  • Szerző: Ripost

Sok vendég járt a hétvégén Törőcsik Mari velemi házában. Orbán Viktor például személyesen vitte el a Kossuth Nagydíjat a betegeskedő művésznőnek, majd a Bors munkatársai is meglátogatták őt, akiknek elmondta mennyire örül. A színésznő otthonában a Kossuth-díj még a nappali asztalán díszelgett.

"Jaj, de szép virág, nagyon köszönöm" – mondta a lap munkatársainak, majd hozzáfűzte – "a miniszterelnöktől is kaptam egy nagy csokrot, ott van a vázban. A tiéteket ki fogom ültetni, utánanézek, hogyan kell gondozni."

Elmesélte, Orbán Viktor látogatása ugyan nem érte váratlanul, de persze izgult egy kicsit, hiszen nem mindennap találkozhat az ország első emberével.

"Ráadásul még ezt a gyönyörű szobrocskát is elhozta nekem" – mutatott az asztalra, majd kezébe vette a „Nagy-Kossuthot”, amiről alig tudja levenni a szemét, pedig rengeteg kitüntetést kapott már életében:

Van már Cannes-ból életműdíjam, kétszer kaptam Kossuth-díjat, de erre vagyok a legbüszkébb, hiszen a színészek között én vagyok az egyetlen, aki harmadszor ölelheti magához a szobrot.

Törőcsik Mari hozzátette, erőt ad számára, hogy – bár már hosszú ideje nincs a színpadon – még mindig emlékeznek rá. Tudja, nem csak a szakma, nem csak a kollégák drukkolnak neki, hogy megerősödjön. Elismerte sokszor nagyon fáradtnak érzi magát, de az emberek szeretete, amelyet a nap huszonnégy órájában érez, egyre erősebbé teszi, csak az a fránya keze ne fájna állandóan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?