HŰHA

Már csak néhány óra: izgalmas kihívás vár a TV2 sztárjára

Az énekesnő vasárnap este egy francia énekesnő, Desireless bőrébe bújik majd, így sokat kell gyakorolnia ahhoz, hogy jó legyen a kiejtése is.
  • Szerző: ripost

A népszerű francia énekesnő, Desireless bőrébe bújik vasárnap este Völgyesi Gabi. Ez igazi kihívás az énekesnő számára, hiszen francia nyelven kell énekelnie majd a Sztárban Sztár legújabb adásában.

Gabi szerencsés helyzetben van, hiszen egyik kedvenc fiatalkori dalát adhatja elő, éppen ezért igyekszik a lehető legjobbat nyújtani a közönségnek.

"Azt gondoltam, hogy sokkal kevésbé lesz kihívás számomra ez a dal, mint amennyire valójában az. Franciául nem beszélek. Fonetikusan leírva tanultam a szöveget, de az annyira értelmetlen és szörnyű, hogy próbálom keresni a dalban az értelmet, mert nem akarok halandzsázni" - mondta el a Mokkában Völgyesi Gabi, aki rengeteget tanul, de van, amire ügyelnie kell.

"Nem szabad, hogy a hangzás vagy a lazaság rovására menjen a produkcióm. Ha elrontom, akkor elrontom. A hangzás a lényeg úgyis, mert nem francia szakértők hallgatnak minket. Amikor vasárnap esténként sorra kerülök, már majdnem elalszom, mert a gyerekek miatt mindig hajnali hatkor ébredek. De ez egy édes teher" - fogalmazott mosolyogva az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?