HŰHA

Már csak a hivatalokon múlik, mikor házasodhat Demcsák Zsuzsa

Megszerezte a szükséges engedélyeket a helyi hatóságoktól Krishan, így már csak a magyar hivatalokon múlik az esküvő időpontja.
  • Szerző: Ripost

Boldogabb már nem is lehetne Demcsák Zsuzsa. Indiai kedvese, Krishan megszerezte a helyi hatóságtól azt az engedélyt, amely eddig a hivatalos esküvőjük útjában állt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető a TV2 reggeli műsorában árulta el boldogan, hogy most már csak a bürokrácia lassúságán vagy gyorsaságán múlik, hogy végre Magyarországon is kimondhassa szerelmének a boldogító igent.

„Egy papír hiányzott eddig, de jelentem, megvan! Most már csak a hivatalos fordítások kellenek, meg az úgynevezett apostille” – magyarázta a Mokkában Zsuzsa.

A kifejezés a dokumentumok nemzetközi hitelesítését jelenti, Krishannak ugyanis hivatalosan igazolnia kell, hogy távoli hazájában nincs felesége. A dokumentumok hágai egyezménynek megfelelő nemzetközi felülhitelesítését Magyarországon az Igazságügyi Minisztérium, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a Külgazdasági és Külügyminisztérium végzi – a Krishan által beszerzett igazolás valószínűleg ez utóbbihoz kerül.

Amennyiben minden szükséges iratról elkészül a hiteles fordítás, illetve a felülhitelesítés, jöhet a házassági engedély kikérése, attól kezdve pedig legkorábban egy hónap múlva mondhatja ki az igent Demcsák Zsuzsa és Krishan. Igaz, az esküvő időpontja még így is bőven átcsúszhat a jövő évre, hiszen ez a procedúra hosszú hetekig, akár hónapokig is eltarthat. Korábban Demcsák arról beszélt, hogy hosszú, többlépcsős eljárás áll előttük. Addig viszont van ideje Krishannak is elvarrni az otthoni szálakat, hiszen Zsuzsa elárulta, a fiatalember nem csak az engedélyért utazott vissza Indiába.

„Munkája is volt, színházi és jógacoaching, ami egy egészen különleges dolog, és ezekre szerződött időpontjai voltak. Azokat szépen megtartja, befejezi és jön” – árulta el csillogó szemmel a műsorvezető, aki – úgy tűnik – már részletesen megálmodta azt is, milyen esküvőt szeretne.

„Szeretnék szép ruhát viselni. Legyen meg a körítés hozzá!” – jelentette ki Zsuzsa. „Szeretnénk egy olyat, ami a családnak szól és szeretnénk egyet a barátoknak, ami tulajdonképpen egy buli” – idézte a tévést a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?